Over mij

Mijn naam is Marjanne. Getrouwd met Albert en samen hebben we 3 kinderen. 2 dagen in de week werk ik als leerkracht in het basisonderwijs en maak ik graag muziek.

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Dit houdt ons fit, gezond en gelukkig. Soms gaat het bewegen helaas niet zoals je graag zou willen. Toch is er altijd de mogelijkheid om je manier van bewegen aan te passen. Zo ben ik erachter gekomen dat ik, ondanks blijvende schade aan mijn knie en een hypermobiel lichaam, mezelf kan blijven uitdagen en ik andere manieren nodig heb om sterk en gezond te blijven.

Een paar jaar geleden ontdekte ik Aerial yoga: dit bleek voor mij de ideale combinatie: het speelse, uitdagende karakter van de lessen afgewisseld met het bewust bewegen en de ontspanning waren precies wat ik nodig had en ik ben dankbaar dat ik inmiddels zelf (o.a.) deze les mag geven bij Het Yogaschooltje in Wageningen.

De opleiding die ik volgde bij Robert Boustany (grondlegger en bedenker van Pralaya yoga) en Dorinda Farver heeft me zoveel moois en waardevols gebracht dat ik dit graag wil doorgeven in mijn lessen. Yoga helpt mij vertragen en om stil te worden.  Ik heb geleerd om beter te luisteren naar mijn lichaam. Mijn lijf blijkt heel goed aan te geven hoe het met me gaat en ik ontdek en leer nog steeds nieuwe manieren om goed voor mezelf te zorgen, om in stilte en rust ook goed te luisteren naar mijn hart en lief te zijn voor mezelf en de wereld om me heen. Om met volledige aandacht, positiviteit en in dankbaarheid te leven. 

Met veel enthousiasme en passie wil ik mijn ervaringen en kennis met je delen en hoop je gauw eens te zien in een les!