Over mij

Mijn naam is Marjanne. Getrouwd met Albert en samen hebben we 3 kinderen. 3 dagen in de week werk ik in het onderwijs, geniet ik van buiten zijn, muziek maken, zingen, lezen en in bomen klimmen en heb ik graag mensen om me heen.

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Dit houdt ons fit, gezond en gelukkig. Soms gaat het bewegen helaas niet zoals je graag zou willen. Toch zijn er altijd mogelijkheden om je manier van bewegen aan te passen. Zo ontdekte ik door yoga, hoe ik mezelf kon blijven uitdagen  maar ook dat ik andere manieren van bewegen nodig heb om sterk en gezond te blijven.

De yogadocenten opleiding, die ik volgde bij Robert Boustany (grondlegger en bedenker van Pralaya yoga) en Dorinda Farver, heeft me zoveel moois en waardevols gebracht dat ik dit graag wil doorgeven in mijn lessen. Yoga helpt mij om de onrust in mijn hoofd en lichaam wat vaker tot rust te brengen en om stiller te worden.  Ik heb geleerd om beter te luisteren naar mijn lichaam. Mijn lijf blijkt heel goed aan te geven hoe het met me gaat en ik ontdek en leer nog steeds nieuwe manieren om goed voor mezelf te zorgen.  

Met veel enthousiasme en passie wil ik mijn ervaringen en kennis met je delen en hoop je gauw eens te zien in een les!

 

Follow by Email
Instagram