Lesrooster en agenda

  De lessen die ik geef zijn geschikt voor iedereen, omdat je de houdingen op verschillende niveaus kunt uitvoeren. Omdat je het beste effect bereikt door de juiste uitvoering van de houdingen, geef ik veel uitleg tijdens de les.

I.v.m. het Corona virus is het bestaande rooster gewijzigd.
Alles lessen worden nu Online en Live gegeven, je kunt hiervoor thuis blijven. Na inschrijving ontvang je een link voor de les.

Een voordeel is dat er nu de mogelijkheid is om op alle avonden een les te volgen. Het kan zijn dat er eens een les uitvalt, maar houdt voor het actuele rooster de website van Het Yogaschooltje in de gaten (www.hetyogaschooltje.nl).
Alle lessen zijn van 20.30-21.30 en zijn Pralaya yogalessen.

* Voorheen ‘Rugschool’. Op dinsdag kunt u voor deze les terecht bij Fysiotherapie Groothuis, op donderdag wordt deze les vanuit dansschool Bransz gefaciliteerd. Invoegen kan op ieder moment in het jaar. 
** De eerstvolgende workshop staat gepland op vrijdag 16 januari en zal het een Rug Special zijn. 

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een (privé)les of workshop, neem dan contact op via: info@reachyoga.nl/06-42482488


Agenda:
Workshop 
Verborgen spieren

Hypermobiliteit

In deze workshop ga je ontdekken wat jouw (flexibele) lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Wanneer er klachten ontstaan, geeft je lichaam een signaal af dat het niet meer in balans is. Dit kan pijn, blessures en vermoeidheid veroorzaken. Het gebalanceerd uitlijnen van gewrichten en de wervelkolom en het effect van het losmaken van bindweefsel zullen deze middag aan bod komen.
Tijdens de workshop ga je kop zoek naar kracht in je ‘geheime’ of ‘verborgen’ spieren. Maak kennis met de theorie en praktijk achter optimale kracht bij hypermobiliteit middels yoga. Je leert effectieve manieren om je flexibiliteit te kunnen vergroten/behouden, de levensduur van je gewrichten te verlengen  en blessures te voorkomen en/of verhelpen.

Docenten:
Fysiotherapeut Marieke & yogadocent Marjanne
beide gespecialiseerd in hypermobiliteit

Datum: Eerstvolgende workshop wordt gepland in de winter van 2020