In deze les komen kinderen op een speelse manier in aanraking met alle voordelen van yoga. In verschillende onderzoeken is aangetoond dat yoga de prestaties op school verbetert, het zelfvertrouwen van kinderen verhoogt en het algemeen gevoel van welzijn stimuleert.

Daarnaast helpt Aerial Yoga Kids de motoriek en coördinatie te stimuleren en verbeteren waar nodig. Kinderen leren vertrouwen op hun lichaam en leren ontspannen. En dat alles op een manier waarbij ze helemaal zichzelf kunnen zijn en plezier kunnen hebben.

Tijdens het spelen met de zwaartekracht, bouw je met plezier aan kracht, souplesse, vertrouwen en balans en krijg je de massages van het doek er gratis bij. Met kinderlijke speelsheid, gaan ze zichzelf nog verbazen waartoe ze in staat zijn. Handstand, salto achterover, met behulp van het doek lukt het allemaal! Aan het eind van de les komen de kinderen helemaal tot rust, ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in hun eigen hangmat.

Elke les weer kunnen ze zichzelf verbazen met wat ze allemaal voor elkaar krijgen met hun lichaam in combinatie met het Aerial Yoga doek.